Gyakran ismételt kérdések

Mi ez az oldal?

Sok éve gyűjtögetem azokat a PDF formátumú keresztyén könyveket, amelyeket a saját magam számára hasznosnak tartok. 

Ki vagy te?

Nagy Gusztáv vagyok, 1992 óta Isten gyermeke Jézus Krisztus váltsága által. Református gyülekezetben tértem meg, de 1998 óta a Kecskeméti Baptista Gyülekezet tagjaként élem meg az Istennel való kapcsolatomat.

Minden könyvet elolvastál?

Nem, nem mindet. De többnyire olyan könyvet teszek fel, amelyikkel teológiai értelemben egyetértek. Kivétel lehet néhány olyan könyv, amelyik "jobb híján", mint hiánypótló mű szerepel.

Amelyeket nem olvastam, azokat is igyekszem átfutni, és az alapján megítélni, hogy nyugodt szívvel tudom-e ajánlani az olvasóimnak. Ennek ellenére előfordulhat, hogy egy-egy könyv le fog kerülni, ha később kiderül, hogy mégse tudom nyugodt szívvel ajánlani.

Tudok én is könyvet feltölteni?

Minden javaslatot szívesen fogadok, de a honlap karbantartását, döntések meghozatalát jelenleg a saját feladatomnak tartom. 

Ezek a könyvek szabadon terjeszthetők?

A könyveket többnyire én is a weben találtam, onnan gyűjtöttem össze. Ennek ellenére előfordulhat, hogy nem jól ítéltem meg a jogi helyzetet. (Nem vagyok jogász, nagyon nem.) Ha bármelyik könyv jogtulajdonosa jelzi számomra, hogy nem járul hozzá a könyve közzétételéhez, bocsánatkérés mellett el fogom távolítani a könyvet.