Kövess engem - Első lépések + Útmutató

Szerző: 

Címke: 

Oldalszám: 

31

Helló! Jó, hogy belenézel ebbe a könyvbe. Be szeretnénk mutatni neked, hogy miről is van szó. (Mi nem azért tegezzük az olvasót, mert illemtelenek lennénk, hanem azért mert minden újonnan megtértet szeretettel köszöntünk Isten nagy családjában.) 

A kezedben egy olyan Bibliakurzust tartasz, amelyet hitben fiatal keresztyéneknek írtunk!

Szeretnéd tudni, hogy mi ez? Megmagyarázzuk röviden: 

1. “Bibliakurzus” – ennek sok köze van ahhoz a könyvhöz, amely a keresztyének számára a legfontosabb, és pedig a Bibliához. Ez a kurzus segíteni akar a “keresztyén kezdőknek”, hogy megalapozódjanak a Bibliában. Egy néhány fontos és alapvető témáról lesz szó. Nézd át őket a tartalomjegyzékben. Biztos érdekelni fog.

2. “Keresztyéneknek, akik fiatalok a hitben” – ez azt jelenti, hogy ezek a témák különösen azoknak szólnak, akik nemrég döntöttek, hogy az Úr Jézussal akarnak élni. Mivelhogy feltételezzük, hogy ez így van nálad, mindjárt szeretnénk is köszönteni azoknak a közösségében, akik az Úr Jézusban vetett hitben szeretnének élni! Mi azt ajánljuk, hogy máris kezdjél következetesen élni Krisztusért, azért mert “egy fél keresztyén egy teljes ostobaság”! Te nem így látod?

Most tehát sok örömöt és belső nyereséget kívánunk neked a kurzus végigolvasása során.

Még nincs értékelve