Eredményes imaélet

Szerző: 

Címke: 

Oldalszám: 

51

Év: 

1980

Kiadó: 

Manapság kétségbeesett időket élünk. A Keresztyén Gyülekezet mégsem kétségbeesett. Imában áll Isten előtt.

Jézus így szólt Péterhez, Jakabhoz és Jánoshoz: "Mi az? Hát egy órát sem tudtatok velem vigyázni?" Mi pedig azt mondjuk: "Ejnye, Péter! Micsoda szégyen! János, milyen borzasztó! Még egy órát sem tudtatok vigyázni az Úrral!" De csak ne kapkodjuk el! Mikor EGY ujjal mutogatunk valakire, van ott még HÁROM, ami visszafelé mutat ránk.

Az ima a legfontosabb foglalatosság, amit egy újjászületett keresztyén végezhet. Létfontosságú teendőid listájának élén kéne, hogy álljon, mert minden bizonnyal a körülöttünk lévő világnak égető szüksége van az imádságra. Isten óriási munkát akar végezni ezekben az utolsó időkben. Csak az ima változtathat meg dolgokat. Csak az ima vethet véget a gonosz áramlásának.

E tanulmánygyűjtemény az imádságról bemutat nekünk bizonyos Igéket, gondolatokat, irányelveket. Amikor ezeket az életünkben gyakorlattá tesszük, az egy új kapcsolathoz vezet bennünket Istennel. Ez viszont azt eredményezi, hogy e reményvesztett, utolsó napokban egy hatékonyabb, erőteljesebb imaéletet alakítunk ki, amivel harcot vívunk a gonosz erődítmények ellen, és így győzelemre juthatunk. Nem test és vér ellen van tusakodásunk, hanem a szellemi erők és hatalmasságok ellen, így harcunk fegyverei sem lehetnek testiek. Az ima a leghatékonyabb fegyver amellyel rendelkezünk, és általa ledönthetjük az ellenség erősségeit. Vajon a Sátán hatalma alatt áll-e városod vezetősége? Megkötözve tartja-e férjedet, feleségedet, vagy gyermekeidet? Ez a könyv megtanít rá, hogyan törd meg ezen erőket, és hogyan szabadítsd meg őket a gonosz hatalmától.

Még nincs értékelve