Élő víz - A Szentlélek ereje életünkben

Szerző: 

Címke: 

Oldalszám: 

209

Év: 

1996

Kiadó: 

E könyv célja megismertetni veled , kicsoda a Szentlélek , hogy ezáltal teljesebb , gazdagabb kapcsolatba kerülhess Vele . Legőszintébb vágyam úgy bemutatni az Ő dicsőségét és szépségét , hogy szívből kívánd alárendelni Neki az egész életedet , személyesen megismerve és megtapasztalva az Ő kegyelmét, szeretetét, erejét és ajándékait .

Isten azt szeretné , ha nem csupán úgy ismernénk Őt mint örökkévaló teremtő , vagy mint valamely erőt , amely a világmindenséget mozgatja , hanem úgy is mint szerető , gondoskodó Atyát , aki elküldte Fiát , hogy meghaljon a mi bűneinkért. Jézus a Szentlélek közreműködő munkája és ereje által lehetővé tette számunkra , hogy örömteli , bensőséges kapcsolatban élhessünk Vele .

Azért imádkozom az Úrhoz , hogy kegyelme által , és e könyvön keresztül, ültessen szívedbe olthatatlan éhséget és szomjúságot Lelke iránt , hogy mély , személyes és bensőséges kapcsolatba kerülhess Vele , életed pedig átformálódhasson az Ő ereje által .

Azért imádkozom , hogy kezdj el Őrá támaszkodni , Tőle kérve vezetést , gyógyulást , vigasztalást , bölcsességet és erőt . Azért is könyörgöm , hogy közelebb kerülhess Hozzá , mint eddig bárkihez , hogy megmártózhass az Ő dicsőségében , és átformálódhass Krisztus képmására .

Izgalmas perceket ígérnek e könyv lapjai ! Nem kell azonban az utolsó oldalig várnod , hogy nagy áldásokban részesülj . Akár most is alárendelheted magad a Szentléleknek , átadhatod magad vezetésének , és engedheted , hogy betöltsön . Arra buzdítlak , hogy már most hozd meg ezt a döntést , és rendeld alá Neki az életed . Így már ettől a pillanattól kezdve Lélekben járhatsz dicsőségesen , és örvendezhetsz abban a teljességben , amelyet Isten mindannyiunk számára tartogat .

Még nincs értékelve