Golgota Keresztény Gyülekezet

Miért változtat meg mindent a kegyelem?

Gondolkodtál-e már ennek az egyszerű gondolatnak a mélységén: „Isten szeret”? Ebben a kijelentésben testesül meg a legjelentősebb igazság, amelyet bárki megragadhat: Isten egy szeretetteljes kapcsolatra hívott el bennünket Önmagával. A mi részünk ebben a kapcsolatban egyszerűen az, hogy bízzunk és higgyünk Isten mélységes törődésében és könyörületességében, amelyet szabadon áraszt ki ránk.

Szellemi harc

Amikor Lukács az evangélium üzenetét írta Theofilusnak, kifejezte kívánságát, hogy benne sorjában beszámoljon mindarról, amit a keresztyének egészen bizonyosan hisznek. Lukács szerette volna, ha Theofilus megtudja a kétségtelen valóságot azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyekről hallott.

Élő víz - A Szentlélek ereje életünkben

E könyv célja megismertetni veled , kicsoda a Szentlélek , hogy ezáltal teljesebb , gazdagabb kapcsolatba kerülhess Vele . Legőszintébb vágyam úgy bemutatni az Ő dicsőségét és szépségét , hogy szívből kívánd alárendelni Neki az egész életedet , személyesen megismerve és megtapasztalva az Ő kegyelmét, szeretetét, erejét és ajándékait .

Feliratkozás RSS - Golgota Keresztény Gyülekezet csatornájára